Vissza

Hogyan találsz meg egy Stihl terméket az oldalon?

Ebben a leírásban találsz pár jó tanácsot a Stihl gépek, tartozékok és alkatrészek könnyebb megtalálása érdekében.

Ha ismered a Stihl gyári cikkszámot, akkor a legegyszerűbb dolgod van ide  kattinntva a főoldalra jutsz, ahol a "TERMÉK KERESŐ" mezőbe szóközök nélkül, folyamatosan beírva a cikkszámot, majd ENTERt nyomva vagy a kereső nagyítóra kattintva meg fog jelenni a keresett termék.

Stihl alkatrészek és tartozékok teljes választékát kínáljuk. 

Olcsó fűnyítókat keresel? De legyen megbízható, legyen hozzá alkatrész, és legyen egy magbízható kisgép szerviz is a hatérben? Itt mindezt megtalálod egy helyen.

Ha robotfűnyírót szertnél, akkor vásárlás előtt itt olvashatsz pár tanácsot. Nálunk mindent megtalálsz, még a robotfűnyíró telepítéshez szükséges anyagokat, telepítőcsomagokat is.

A szép gyep egyik titka a gyepszellőztetés. Elektromos-, benzines-, és akkumulátoros gyepszellőztető gépeket is kínálunk.

Itt keresgélhetsz Stihl fűnyíró választékunkban. Kínálatunkban találsz elektromos fűnyírókat, akkumulátoros fűnyírókat, benzines fűnyírókat.

Ráülős fűnyíró traktorokat is találhatsz nálunk, és természetesen a ráülős fűnyíró traktorodat is tudjuk javítani, karbantartani. És ha szükséged van ráülős fűnyíró tartozékra vagy alkatrészre, akkor abban is tudunk segíteni.

Ha olcsó fűkaszákat keresel vagy a szegélynyírók vagy a fűkaszák között találhatsz megfelelőt. 

Megvásárolhatod nálunk a Stihl elektromos szegélyvágókat, akkumulátoros szegélynyírókat, benzines szegélyvágókat.

A Stihl fűkaszák széles választékát kínáljuk. A kisebb és közepes, gazos területek vágására használható eletromos fűkaszákat, az akkumulátoros fűkaszákat és a benzines fűkaszákat is megtalálhatod nálunk. De a nagy, cserjés, gazos területek nyírására is alkalmas benzines fűkaszákat is megvásárolhatod üzletünkben és webshopunkon. A kisebb, közepes területekre ajánlott fűkaszákat itt találod. A nagyobb, gazos, cserjés területekre ajánlott fűkaszákat itt találod.

Ha eladó Stihl láncfűrészt keresel, akkor nálunk jó helyen jársz. A Stihl teljes motoros fűrész választékát kínáljuk raktárról. Ha kisebb vagy közepes teljesítményű láncfűrészeket vagy nagyteljesítményű, benzines lánfűrészeket keresel esetleg felsőmarkolatos (egykezes) motorfűrészekre van szükséged, akkor ezeket mind megtalálod nálunk. Természetesen a benzines láncfűrészek mellett a Stihl elektromos láncfűrészek és a Stihl akkumulátoros láncfűrészek teljes kínálatát is készleten tartjuk. A láncfűrészekhez láncvezetőket (vezetőlemezeket) és Stihl láncot is várárolhatsz. Ha láncvédő műanyag burkolatra van szükség, az is van.

Eladó permetezőgép kínálatunkat itt nézheted meg. Hagyományos kézi permetezőink itt, akkumulátos permetezőgépek itt, benzinmotoros, nagy teljesítményű permetezőgépeket itt találsz.

Eladó Stihl benzines gödörfúróra, talajfúróra van szükséged esetleg gödörfűró, taljafúró javításra, karbantarásra lenne igényed, vagy fúrószár gödörfúróhoz, talajfúróhoz kellene? Az összes gödörfűróval, talajfúróval kapcsolatos problémádban fogunk tudni segíteni. 

Ha eladó ágaprítót, ágdarálót vásárolnál, akkor benzines ágdarálók, ágaprítók vagy elektromos ágdarálók, ágaprítók közül is válogathatsz nálunk. Ha esetleg ágaprító, ágdaráló tartozékot keresel, akkor az itt találod.

A Stihl egyéni védőeszközök, védőfelszerelések széles választékát kínálja a dolgozók védelme érdekében. A következő védőeszközöket árusítjuk a teljesség igénye nélkül. Fejvédő eszközök, ezen belül arcvédő pajzs plexi vagy rostély kialakításban. Fülvédő, hallásvédő, zajvédő fültok passzív vagy aktív védelemmel a hallószervek védelme érdekében. Sisakok a fej ütések elleni védelme érdekében. A sisakokhoz kiegészítők, alkatrészek.

A Stihl kenőanyagokat és tisztítószereket itt találod. A lánckenő olajakat itt keresheted. A kétütemű (2T) és négyütemű (fűnyírókba való) motorolajakat itt vásárolhatod meg. A gépek tisztításához és kenéséhez szükséges anyagok, sprayk között itt válogathatsz. Fűkasza hajtómű zsír és egyéb univerzális kenőzsírokat itt rendlhetsz.

Ha bármelyik Stihl gépről többet szeretnél megtudni várunk szeretettel személyesen üzletünkben.