Vissza
Stihl MS 162 benzinmotoros láncfűrész

Stihl MS 162 benzinmotoros láncfűrész

A tavalyi németországi bemutató után megérkezett a Stihl MS 162 benzinmotoros láncfűrész Magyarországra. Elérhető az https://st-bp.hu Stihl webshopunkon és a Stihl Budapest és Stihl Hatvan boltjainkban.

Bemutatjuk az új Stihl MS 162 motorfűrész tulajdonságait, jellemzőit, főbb technikai adatait.

A Stihl MS 162 fűrész ára a terméklapon itt látható.

Az MS162 motoros fűrész ide kattintva rendelhető.

A Stihl MS 162 láncfűrész a megbízható belépő szintű modell

A Stihl MS 162 láncfűrész egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható és könnyen kezelhető eszközt keresnek a privát kertjük vagy birtokuk karbantartásához. Legyen szó tűzifa vágásról, gyümölcsfák metszéséről vagy akár kisebb fák kivágásáról, az MS 162 minden feladathoz ideális társ.

 

A Stihl MS 162 bemutató videóját itt láthatja.

 

Főbb jellemzők és előnyök:

 

Erős STIHL 2-MIX-motor: A Stihl MS 162 egy erős 2-MIX-motorral rendelkezik, amely kiváló vágási teljesítményt biztosít alacsony fogyasztás mellett. Ez a motor lehetővé teszi, hogy precíz és megbízható vágásokat hajtson végre, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatást.

Kis tömeg és ergonómia: A láncfűrész tömege mindössze 4,5 kg (üzemanyag és vágószerkezet nélkül), ami könnyűvé és kezelhetővé teszi a hosszabb munkák során is. Az ergonomikus kialakítás és a STIHL antivibrációs rendszer csökkenti a kezelőre gyakorolt rezgésterhelést, így hosszabb ideig dolgozhat kényelmesen a karok zsibbadása nélkül.

Könnyű kezelhetőség: Az egykezes működtetés lehetővé teszi, hogy minden funkciót – az indítási pozíció választást, a fordulatszám szabályozást és a leállítást – egyetlen kézzel irányíthasson. A kombinált kapcsolókar stop funkcióval és automatikus indítási pozícióba ugrással biztosítja, hogy a láncfűrész könnyen újraindítható legyen munkamegállás után, növelve ezzel a munka hatékonyságát.

Oldalsó láncfeszítés: A lánc könnyű és biztonságos utánállítását teszi lehetővé, ami különösen hasznos hosszabb használat és a lánc kopása esetén.

 

Stihl MS 162 láncfűrész technikai adatok:

 

  • Vezetőlemez hossza: 30 cm
  • Lökettérfogat: 30,1 cm³
  • Teljesítmény: 1,2 kW / 1,6 LE
  • Tömeg: 4,5 kg (üzemanyag és vágószerkezet nélkül)

Ezek a tulajdonságok teszik az MS 162-t egy kiváló választássá a magán felhasználók számára, akik egy könnyen kezelhető, mégis erőteljes láncfűrészt keresnek a különböző kertészeti és erdészeti munkákhoz.

Az MS 162 láncfűrész már elérhető Magyarországon, elsők között a Stihl Budapest és a Stihl Hatvan üzleteiben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy megbízható és hatékony eszközt szerezzen a kertjének és birtokának karbantartásához.